+ Hodri Meydan » Tribün » Hodri Meydan
 YENİ POLARLAR ÇIKTI (Resimler Konu içinde)

Ad-Soyad: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Konu: YENİ POLARLAR ÇIKTI (Resimler Konu içinde)  (Okunma Sayısı 3588 defa) Seçenekler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #40 : 24 Ocak 2010, 15:25:01 »
Emre Demir
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

İnadına Körfez

Ynt: YENİ POLARLAR ÇIKTI (Resimler Konu içinde)

şık bi poLar ama fasLa sade bence. hodri meydan yazıLarı çok ince, önde 89 yerine kocaelispor arması olsa daha ii oLabiLirmiş.
çıkmadan evveL söyLeniLdiği kadar aso diiL bence.

Hiçbir şeye değişiLmez senin sevgin bu dünyada..
« Yanıtla #41 : 25 Ocak 2010, 00:20:34 »
Ümit Bilgili
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Kaç yıldır bakıorumda maratonda bir karmaşa söz konusu her maçın özetini videosunu sitelerden tekrar tekrar izliorum görüntü hiç hoş değil herkez diyemicem ama büyük çoğunluk maçlara yoldan geçerken uğradık edasıyla gelmekte sanki kardeşim git kale arkasına...En azından poların yoksa ya da takımımızın renklerini ortaya çıkartan bir görünümün yoksa en azından atkı al gel budamı çok zor ben tribündeki abilerimizden bu konuya ciddi anlamda el atmalarını rica ediorum şahsen ben gittiğimiz içerde dışarda nerde olursa olsun maçlara özenerek heyecanla gidiorum maratonun ne yapılıp ne edilip bir şekil bir görünüm alması gerekior..Son olarak konumuz polar arkadaşlar bende öğrenciyim bir arkadaşımız çok güzel yazmış canımız isteyince istediğimiz şekilde kendimizi donatıoruz ama takımımıza gelince zerzenişte bulunuoruz diye kesinlikle katılıorum ben üni. öğrencisiyim şuan giyim kuşama çok ihtiyacım var ama paramın olduğu ilk fırsatta alacağım ürün takımımızın poları olacak...Üni. 4.Sınıf öğrencisiyim 2 yıl bir fiil geçmiş yıllarda çıkan siyah şapkalı fermuarlı arkasında HODRİ MEYDAN yazan poları ne İZMİT 'te ne'de okuduğum şehirde üniversitede üstümden çıkarmadım bu site'nin üyelerinden bir kaç tanıdığım özellikle Ömer Özakyol bunu bilir herkezin duyarlı olması gerekir düşüncesindeyim...
« Yanıtla #42 : 25 Ocak 2010, 23:31:56 »
Furkan Basara
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Arkadaşlar polar'lar sadece Hodri Meydan üzerine tutularak yapılmıştır.
Onun için sadece reklam Hodri Meydan.

66'dan Bu yana..
« Yanıtla #43 : 25 Ocak 2010, 23:37:48 »
Işıner Satoğlu
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

yeşilin resmi yok mu pztsi cıkcak deniliyordu ?

bir tek seni sevdik KOCAELİ
« Yanıtla #44 : 25 Ocak 2010, 23:40:19 »
Furkan Basara
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

yeşilin resmi yok mu pztsi cıkcak deniliyordu ?
Gelmedi yeşil polarlar.
Gelince site'den duyurulur.

66'dan Bu yana..
« Yanıtla #45 : 26 Ocak 2010, 01:38:58 »
YİĞİT OĞUZ
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Kaç yıldır bakıorumda maratonda bir karmaşa söz konusu her maçın özetini videosunu sitelerden tekrar tekrar izliorum görüntü hiç hoş değil herkez diyemicem ama büyük çoğunluk maçlara yoldan geçerken uğradık edasıyla gelmekte sanki kardeşim git kale arkasına...En azından poların yoksa ya da takımımızın renklerini ortaya çıkartan bir görünümün yoksa en azından atkı al gel budamı çok zor ben tribündeki abilerimizden bu konuya ciddi anlamda el atmalarını rica ediorum şahsen ben gittiğimiz içerde dışarda nerde olursa olsun maçlara özenerek heyecanla gidiorum maratonun ne yapılıp ne edilip bir şekil bir görünüm alması gerekior..Son olarak konumuz polar arkadaşlar bende öğrenciyim bir arkadaşımız çok güzel yazmış canımız isteyince istediğimiz şekilde kendimizi donatıoruz ama takımımıza gelince zerzenişte bulunuoruz diye kesinlikle katılıorum ben üni. öğrencisiyim şuan giyim kuşama çok ihtiyacım var ama paramın olduğu ilk fırsatta alacağım ürün takımımızın poları olacak...Üni. 4.Sınıf öğrencisiyim 2 yıl bir fiil geçmiş yıllarda çıkan siyah şapkalı fermuarlı arkasında HODRİ MEYDAN yazan poları ne İZMİT 'te ne'de okuduğum şehirde üniversitede üstümden çıkarmadım bu site'nin üyelerinden bir kaç tanıdığım özellikle Ömer Özakyol bunu bilir herkezin duyarlı olması gerekir düşüncesindeyim...

HELAL OLSUN USTUNDEKI POLARI INS HIC CIKMAZ ... AYNEN BU KONUYA EL ATILMASI LAZIM..

bizim sevgımız dogdugumuzda basladı körfezim...
« Yanıtla #46 : 26 Ocak 2010, 13:38:28 »
Mucahid YILMAZ
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

En deLikanLı İzmitLi KOCAELİSPORLUYUM diyendir...

Arkadaşlar ben şidiye kadar böyle bir polar görmedim hiç bir taraftar grubunda.Siz nasıl birşey hayal ediyorsunuz anlamadım gitti...

Birimiz kaLana kadar...(anti_bizans)
« Yanıtla #47 : 26 Ocak 2010, 18:34:38 »
burak kılınc
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

polar mükemmel olmuş bu arada site içinde yeni aktif oldum manısada okumamdan dolayı korfezımden bayagı uzak kaldım aranıza girmekten buyuk onur ve gurur duyarım ayrıca gebzede oturdugum ıcın magazanın yerını tam olarak bılmıyorum ürün almak ıcın tarıf eden olurmu acaba _?
« Yanıtla #48 : 26 Ocak 2010, 20:11:46 »
Onur_YükseL
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

çoq qüsel be yakışır biZleReee izmitÇ
« Yanıtla #49 : 26 Ocak 2010, 21:30:21 »
Emel Balcı
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayat AyrıntıLarda GizLidir

çok aso olmuş yaa

Önce Kendini GeLiştir; Sonra Karşındakini eLeştir.
« Yanıtla #50 : 27 Ocak 2010, 13:44:46 »
Muammer altun
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

polar gerçekten güzel ancak bence arkada 41 yazsa yada kocalinn kuruls tarihi bence daha gusel olcak arkası çok bos gibi duruyo ...
« Yanıtla #51 : 29 Ocak 2010, 13:19:13 »
Emre Karadeniz
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

izmitliyiz Biz

guzle polar olmus

İzmitliyiz Biz
« Yanıtla #52 : 31 Ocak 2010, 12:39:51 »
OmercanKaplan
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

tam bize yakısacak  degerlikte bir  polar  acilen almam lasım sıparısler bılem gelıyor askerden abim 2 tane ıstedı
« Yanıtla #53 : 05 Şubat 2010, 19:09:59 »
Volkan Gezer
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

yeşil polardan aldımm dizayn falan  guzel ama onundekı 89 amblemı hosuma gıtmedı  sıyahlısındanda   alıcam 2-3 gune kadar , sıyahlısı cokk guzell   parası olan herkes almalı   trıbunumuzde renk olur bole .  bu  sene fazlalık atkı olmadna bıle gelıyor  hıç  hos goruntu olmuor
« Yanıtla #54 : 09 Şubat 2010, 21:54:05 »
yunus yücedağ
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

herhes.sever,,biz;ölürüz_KÖRFEZİM

SEN HIC YANLIZ YURUMEDIN KI KORFEZIM
« Yanıtla #55 : 11 Şubat 2010, 15:21:01 »
Ahmet BİLGİC
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Yé$iL - SiYah oLmu$ HayaTımız ! . .

yeşil polardan aldımm dizayn falan  guzel ama onundekı 89 amblemı hosuma gıtmedı  sıyahlısındanda   alıcam 2-3 gune kadar , sıyahlısı cokk guzell   parası olan herkes almalı   trıbunumuzde renk olur bole .  bu  sene fazlalık atkı olmadna bıle gelıyor  hıç  hos goruntu olmuor

önündeki 89 amblemi var diye sırf o yüzden aldım ben

özLedik be aßi !
« Yanıtla #56 : 13 Şubat 2010, 14:08:33 »
Enes AKBAL
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

cok güzl olmş abilerimize cok teşkkrler
« Yanıtla #57 : 17 Şubat 2010, 22:15:42 »
MücahitGüleç
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

çok güzel olmş alttaki süper
« Yanıtla #58 : 24 Şubat 2010, 16:08:22 »
Burak Cansun
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Hemen hemen Her bedenden mevcut şu an . Siyahtan aldım bende .

HODRİ MEYDAN Herkese Hesap Soracak ! !
« Yanıtla #59 : 13 Mart 2010, 00:47:05 »
Yavuzhan UYGUN
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

çok güzelmiş ..!!!

MR.yavuz
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin Theme Design by BuRaK
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!