logo
Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
  Hodri Meydan Forum > Diğer > Türkiye Gündemi ve Atatürk > ırandan sonra türkiyeye saldırıcaklar '' Lütfen SİLİnmesin ''

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ırandan sonra türkiyeye saldırıcaklar '' Lütfen SİLİnmesin ''  (Okunma Sayısı 381 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Eylül 2009, 17:19:39
Duhan Taştan
Ziyaretçi
« : 28 Eylül 2009, 17:19:39 »

bursa maçında bildiginiz gibi arkadaslar bursalılar diyarbakırlılara pkk demıs  ve diyorumki ;;;yazıklar olsun ya yemin ediyorum senin onlara pkk demenin ne anlamı kardesim niye onlara bakarak söliyosunuz atalarımız tamam kahrolsun pkk ama o adamlar kürtdür dogal bise arkadaşlar atalarımız zamanında ayrım yapmısmı çerkez,lazı , kürdü die ? biz niye yapıoruz ? egerki atalarımız zamanında ayrım yapsaydı biz şaun daha dorusu ben suan bu yazıyı yazamaz olurdum köle olurduk hepimiz  abd liler, ingiltelerilelr, iskoçyalılar vardı şuan burda türkiyeye saldırıcak abd liler görürsünüz  bak abd o kadar ****** bi ülkeki türkleri hiç sevmiyolar siz ayakta uyuyosunuz bu kürt açılımı türkiyeyi bölme harekatı arkadaşlar size soruyorum 10 sene önce kürt açılımı varmıydı ? tabikide yoktu abd dünyayı yönetmek istiyor ve niye afganistaa sonra ıraka saldırdı ? her yerde bi ülke kurmak istiyor  ve dünyanın merkezi türkiyeyi ele geçirmek istiyor biz herseyi engelliyoruz şuan mecburan dünyayı yönetmek için türkiye topraklarını ele geçirmek istiyor ve bizim bu kürt halkımız o kadar salakkı kusura bakmasınlar ama herşeye kanıyolar pkk nın arkasında abd var isterseniz kanıtta getirebilirim  pkk da isde kürtleri savunmak için kuralan bi grup ya arkadaslar azcık ayık olun biizi uyutuyolar türkiyeye saldırıcaklar bakın belki inanmıcaksınız ama göreceksiniz ırandan sonra süriyeye saldırıcak sonra zaten türkiyenin etrafı sarılmıs olucak ve türkiye saldırma sebebi nolucak biliyomusunuz ? dicle ve fırat bütün dünyanın malıdır diyecek türkiyeye girecekler adım gibi eminim ıraka öyle girmedi ? demoraksi getiricez dedi ırakı vurdu savurdu   zaten yunanıstan türkiyeye gıcık, ermanistan deseniz kapıları açmak istiyor göreceksiniz ermanistan abd ve yunanistan türkiyeye saldırıcaklar bizi böyle şeylerle uyutuyolar yok kürt açılımı yok şu yok bu göreceksiz siz inanmıyosunuz şimdi yazdıklarıma ama ben inanıyorumya bizde bunlara karşı dik durmamız lazım arkadaşlar bakın türkiyeye saldırıcaklar kürt halkını kullanıyolar  pkk eşittir abd, abd eşittir pkk  irandan sonra suriye sonra biz arkadaşlar göreceksiniz ve biz türk ve müslüman oldugumuz için bizi sevmiyolar arkadaşlar batılı ülkeler bizi protesto ediyo bunu hiçmi görmüyorsunuz türkiye kurban bayramını kaldırsın diye arkadaşlar inanmıyosunuz ama bütün ülkeler bize düsman ve müslümanlara bakın ne kadar tuaf ırak, türkiye, dogu türkistan, afganistan ve filistin bakın müslüman ülkeler bunlar niye çine kimse saldıramıyor hadi geçtim fransaya niye kimse saldıramıyor susuyoruz ama göreceksiniz bir gün gözlerini açacaksınız abd liler karşınızda olucak    ve bende bu olacaklarda karşı diyorumki gelin birlik beraberlik olalım hepimiz omuz omuza olalım, ayrılmıyalım laz çerkez boşnak sunni alevi hepimiz ilk bilinçli aklımıza sokalım hepimiz TÜRKÜZ sonra bu ülkede kürdüm diyenede saygım sonsz ama resmi yerlerde türklük bilinçli altında yaşasın arkadaşlar görüyorsunuz koşularda sporlarda abd bayrağı var ama adama soruyolar nerelisin diye ben abd nin dogusundanım abd dede böyle ayrım var ama  adamlar hiç bir zaman abd li değiliz demiyo hiç bir zamanda abd bayragını yanından eksit etmiyoruz bizde böyle olalım yoksa türkiyeye saldıracaklar tutturmuşlar bir kürdistan sevdası diye ya arkadaşlar ne kürdistan sevdası 10 sene önce varmıydı böyle bi sevda? bu ülkeyi bölmek için o ülkede bi grub kurmak en iyi çözümdür ve kürt halkımız bunu anlayamıyor arkadaslar azcık ayık olun çok vurdum duymazsınız vatan elden gidiyor inanmıyosunuz bu nediyo diyorsunuz ama bi 5 sene sonra büyük savaşlar başlayacak göreceksiniz amerika ne zaman ırakdan sonra saldırıcağı ülke ya biz yada sürüye çünkü etrafımızı kuşatacaklar niye yunanistaan saldırmıyor abd ? niye ermanistana saldırmıyor ya yemin ediyorum biz bu kadarmı kör olduk ya vatan elden gidiyor uyanın türk halkı uyanın ya size soruyorum arkadaşlar bu ülkede hangi kürde saygısızlık yapılmış ? devlet kürd adamıda var, benim babamın arkadası kürdde var. o zaman bu adamlar ne istiyor bilen varmı ? bu adamlar dünyanın merkezi türkiyeye saldırmak istiyor, dünyayı ele geçirmek için türkiyeye saldırmarları sart çünkü dünyanın tam ortası türkiye. her iki yana gidiliyor türkiyeden arkadaşlar.bizi uyutuyolar böyle şelerle ama göreceksiniz vatan elden gidiyor  bakın bari şurdan anlayın arkadaşlar niye kürtleri kullanıyolar ? çünkü kürtler hiç bişe bilmiyolar, teknoloji yok , tv yok arkadaşlar niye lazları kullanmıyolar bari burdan anlayın arkadaşlar recepe sorsunlar bu soruyu bakalım cevap vericekmi recep az adam değil bu yazdıklarımın hepsini recep bilemicek kadar salakmı ? ama suyuyo işte kaçıcak o adam göreceksiniz bize saldırsınlar kaçıcak o recep abdye

bizi uyutuyolar işte böle bizde kanıyoruz ben kürdler türk olsun demiyorum ama türk bilinçli altında yaşasınlar türkiyede ne zaman ben kürdüm diyene bise yapılmıs belkide bu yazdıklarımı kürd halkı biliyor abd demistir pkk ya size kürdistanı vericez siz dediklerimiz yapın o zaman kürt halkına bi sorum var siz bu kürdistanı kurduktan sonra, abd sizi yaşatıcakmı ?  her ülkede böle arkadaslar öbür ülkeler hep büyüyolar biz yerimizde sayıklıyoruz işte bu yüzden arkadaşlar nolur ayrım yapmıyalım hepimiz kardeşiz bakın yazdıklarımı azcık ciddite alın nolur bize saldırıcaklar ıraktan sonra hepapta biz varız   inanmıyosunuz ama azcık beyin fırtınası yapın  :S

hepimiz türküz hepimiz kardeşiz kürd kardeslerim , laz kardeslerim hepsi insan türkiyede istediklerini yapsınlar ama hiç bir zaman avrupada çıkıpta avrupada ben türk değilim demesin görüyorsunuz bizim ülkemize geliyoalr türüstler abd tşörleriyle işte budur özeniyorum valla arkadaşlar nolur arkadaşlar nolur  

islami düşman eetti bütün dünya!!!!!!!!!!!
03 Ekim 2009, 02:19:49
M.KRAL
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2009, 02:19:49 »

Alıntı
müslümanlara bakın ne kadar tuaf ırak, türkiye, dogu türkistan, afganistan ve filistin bakın müslüman ülkeler bunlar niye çine kimse saldıramıyor

Irak, Dikdatörlük ile yönetiliyordu. Irak'ı ABD'den önce halkı sattı.Dünyanın 190 yıllık petrol rezervi şu an Irak topraklarının altında.
Afganistan, Afgan uyuşturucusu duydun mu hiç ? Dünyadaki en kaliteli uyuşturucu bu ülkenin topraklarında yetişiyor.Dünya üzerindeki en sıcak para'da uyuşturucu'dadır.
Filistin, Arafat zamanında bir dönüm topraklar İsrail'e para ile satıldı.Filistin toprakları Tevrat'ta " Vaadelin topraklar " olarak geçmektedir. Arafat'ın kurucusu oldugu FKÖ ( Filistin Kurtuluş Örgütü ), şimdilerde El-Fetih adını alan örgüt, daha da net söylemek gerekirse Mahmut Abbus'un şu an lideri olduğu örgüt, Annan Plan'ın da " Rum tezini destekliyoruz " deme cüretini göstermiştir. Arafat, sosyalist arayışlar içine girmektense, HAMAS gibi ülkesini savunma stratejileri üretseydi şu an Filistin bu durumda olmazdı.
Doğu Türkistan, ÖZERK'tir.. İç işlerinde serbest(!) , dış işlerinde çİT'li köpeklere bağlı malesef. Saldıramazsın, savaş sebebi...

Yukarda saydığım ülke ve sebeplerinden hangisinde Müslümanlık geçti ?

Türkiye, Doğu Türkistan için ÇİN'e saldırırsa , Yunanistan EGE için , Ermenistan AĞRI için, PKK ve yandaşları ( milisleri ) KÜRT (!) toprakları için , Rusya sıcak denizler için , Almanya altın rezervleri için , ABD bor mineralleri için , Suriye HATAY için , Rum'lar KIBRIS için , Fransa MİNİ PARİS için , Vatikan İSLAMİYET'i BİTİRMEK İÇİN , bu ülkeyi paramparça ederler...

Yazdıklarını okumadım, iyi niyetle yazmış olabilirsin.Sadece bu kısmı gözüme takıldı.
Ama hayat, göründüğü gibi toz pembe değildir...
10 Ekim 2009, 13:28:23
Duhan Taştan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2009, 13:28:23 »

Irak, Dikdatörlük ile yönetiliyordu. Irak'ı ABD'den önce halkı sattı.Dünyanın 190 yıllık petrol rezervi şu an Irak topraklarının altında.
Afganistan, Afgan uyuşturucusu duydun mu hiç ? Dünyadaki en kaliteli uyuşturucu bu ülkenin topraklarında yetişiyor.Dünya üzerindeki en sıcak para'da uyuşturucu'dadır.
Filistin, Arafat zamanında bir dönüm topraklar İsrail'e para ile satıldı.Filistin toprakları Tevrat'ta " Vaadelin topraklar " olarak geçmektedir. Arafat'ın kurucusu oldugu FKÖ ( Filistin Kurtuluş Örgütü ), şimdilerde El-Fetih adını alan örgüt, daha da net söylemek gerekirse Mahmut Abbus'un şu an lideri olduğu örgüt, Annan Plan'ın da " Rum tezini destekliyoruz " deme cüretini göstermiştir. Arafat, sosyalist arayışlar içine girmektense, HAMAS gibi ülkesini savunma stratejileri üretseydi şu an Filistin bu durumda olmazdı.
Doğu Türkistan, ÖZERK'tir.. İç işlerinde serbest(!) , dış işlerinde çİT'li köpeklere bağlı malesef. Saldıramazsın, savaş sebebi...

Yukarda saydığım ülke ve sebeplerinden hangisinde Müslümanlık geçti ?

Türkiye, Doğu Türkistan için ÇİN'e saldırırsa , Yunanistan EGE için , Ermenistan AĞRI için, PKK ve yandaşları ( milisleri ) KÜRT (!) toprakları için , Rusya sıcak denizler için , Almanya altın rezervleri için , ABD bor mineralleri için , Suriye HATAY için , Rum'lar KIBRIS için , Fransa MİNİ PARİS için , Vatikan İSLAMİYET'i BİTİRMEK İÇİN , bu ülkeyi paramparça ederler...

Yazdıklarını okumadım, iyi niyetle yazmış olabilirsin.Sadece bu kısmı gözüme takıldı.
Ama hayat, göründüğü gibi toz pembe değildir...
onların hepsi anlasmalı kardes başkan abd herseyı o palanlıyo

bu topicin bu kadar bos kalması kotu bısey bız vatanımızı demekkı boyle sevıyoruz kımse bıse yazmamıs turkıyeyı s...yolar haberınzı yokk topici ben actıgım ıcın degıl her kısı ıcın gecerlı
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: