logo
Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
  Hodri Meydan Forum > Diğer > Türkiye'den ve Dünya'dan Spor > "Ligden çekiliyoruz!" (DİYARBAKIRSPOR)

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "Ligden çekiliyoruz!" (DİYARBAKIRSPOR)  (Okunma Sayısı 1065 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Eylül 2009, 11:02:52
Burcu Polat
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

|1966|

« : 28 Eylül 2009, 11:02:52 »

Diyarbakır Başkanı Çetin Sümer, Bursa'da taraftarlar arasında yaşananlar sonrası sert çıktı

Gazete Habertürk'te Tahir Kum imzası ile yayınlanan habere göre. Bursaspor’un Diyarbakırspor’u konuk ettiği maçta yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. 2 takımın taraftarları arasında çıkan olaylarda koltuk ve taş yağmuru yaşanırken 2’si çocuk, 10 kişi yaralandı. 10 kişinin gözaltına alındığı karşılaşma sonrası, yöneticiler arasında da kavganın eşiğinden dönüldü. Yaşananların ardından Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer’in tepkisi ise sert oldu ve takımı ligden çekeceğini açıkladı.

Sümer, kendisini bu noktaya getiren olaylar için şöyle konuştu: “Diyarbakırspor olarak toplumsal barışı destekler noktadayız. Ama buna rağmen PKK’lı gibi gösteriliyoruz. Bu durum zoruma gidiyor. Bu göreve, kulüp onların himayesine girmesin diye geldim. Maçı, Apo’nun takımıyla MHP’nin takımı arasında oynanıyormuş gibi bir hale getirdiler. Tribünlerde Türk bayrakları açtılar. Ben de o bayrak altındaki bir insanım.”
-‘BU SON OLMAYACAK’-
 Güneydoğu ekibinin başkanı, kendileri açısından ligden çekilmenin neden kaçınılmaz hale geldiğini ise şöyle açıkladı: “Bursa’da yaşananlar daha önce de başımıza geldi, bugün de geliyor, yetkililer böyle ilgisiz kaldıkça yarın da gelmeye devam edecek. Artık statlarda kan akmaya başladı. Daha fazla kan akmaması için yapılacak en doğru işlem, takımı ligden çekmek. Toplumsal barış adına, ülke futbolunu sıkıntıya sokmamak adına gerekirse Diyarbakırspor’u ligden çekeriz.”
-‘YİNE TEKRARLANACAK’-
Çetin Sümer, kendisini en çok yaralayan olayın ise Bursa taraftarının yaptığı “Kahrolsun PKK. PKK dışarı” tezahüratlarında yanında oturan Bursaspor Başkanı’nın ve maçın temsilcisinin parmağını kıpırdatmaması olduğunu ifade etti. Bu tablo için “Söylenenleri destekler gibiydiler” diyen Diyarbakırspor Başkanı, “Bugün bu olay Bursa’da başımıza geldi. Belli ki cezasız kalacak. Dolayısıyla yarın başka bir şehre gittiğimizde de aynı durumla karşılaşacağız” sözleriyle sıkıntısını dile getirdi.

-‘OLAYI BURSALILAR ÇIKARDI’-
 Sümer, Türkiye’nin gündemine oturan Fenerbahçe karşılaşmasında hiç kimsenin burnunun kanamamasına karşın günlerce manşetlerden inmediklerini dile getirerek, “Bursa’da benim 25 taraftarım yaralandı ama kimse bir şey yapmadı” diye konuştu. Başkan Sümer ayrıca “Bursa tribünleri koltukları sökerek taraftarlarımızın üzerine attı. Benim taraftarım o koltukları sahaya atınca sanki olayı onlar çıkarmış gibi gösterildi” diyerek medyayı da suçladı.

Bursaspor’a ceza kapıda Bursa At+atürk Stadı’nda yaşananlar Bursaspor’un başını yakabilir. Disiplin Talimatı’nın 41. maddesine göre, Bursaspor’un sahası kapatılabilir. “Irk, dil, din, etnik köken ayrımcılığı yaparak insanlık onurunu herhangi bir şekilde zedeleyen kulüpler 5 bin ile 100 bin TL arasında para cezası ile cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre kulübe 1 veya daha fazla müsabakayı seyircisiz oynama, saha kapatma, hükmen mağlubiyet, puan silme ve ihraç gibi ek cezalar da verilebilir” diyen madde nedeniyle, temsilcinin raporu sonrası Yeşil-Beyazlı kulübe ağır bir ceza gelebilir. Daha önce Levent Bıçakcı’nın başkanlığı döneminde Çanakkale Dardanel-Diyarbakır maçında yaşananlar sonrası, Disiplin Kurulu tarafından evsahibi ekibin sahası kapatılmıştı. Daha sonra Tahkim Kurulu’nun bu cezayı kaldırması tepki toplamıştı.

Özgener devrede Pazar gününü görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da geçiren Çetin Sümer, ligden çekilme kararını bildirmesi sonrası Federasyon Başkanı Mahmut Özgener tarafından İstanbul’a davet edildi. Özgener toplantıda Sümer’i fikrinden vazgeçirmeye çalışacak. Diyarbakırspor Başkanı, bu buluşma öncesi “Bu konuda çok ciddi olduğumuzu hem başkana hem de görüştüğüm diğer yetkililere ilettim” dedi. Şimdi gözler, Sümer ile olaylar sonrası karşılaşma bitiminde aramasını beklediği ama umduğunu bulamadığı Özgener’in randevusuna çevrildi.

bir Allah'ım olsun bir de KÖRFEZ yeter
28 Eylül 2009, 15:40:00
Hakan Aksoy
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

07-41!!

« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2009, 15:40:00 »

diyarbakırda oynanacak macda intikam yemınlerı edilmiş çok büyük olaylar cıkabılır bursalıların gitmesı yasaklanmalı bence...

KoCaeLiSpoR
28 Eylül 2009, 17:11:04
Duhan Taştan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2009, 17:11:04 »

yazıklar olsun ya yemin ediyorum senin onlara pkk demenin ne anlamı kardesim niye onlara bakarak söliyosunuz atalarımız tamam kahrolsun pkk ama o adamlar kürtdür dogal bise arkadaşlar atalarımız zamanında ayrım yapmısmı çerkez,lazı , kürdü die ? biz niye yapıoruz ? egerki atalarımız zamanında ayrım yapsaydı biz şaun daha dorusu ben suan bu yazıyı yazamaz olurdum köle olurduk hepimiz abd liler, ingiltelerilelr, iskoçyalılar vardı şuan burda türkiyeye saldırıcak abd liler görürsünüz  bak abd o kadar ****** bi ülkeki türkleri hiç sevmiyolar siz ayakta uyuyosunuz bu kürt açılımı türkiyeyi bölme harekatı arkadaşlar size soruyorum 10 sene önce kürt açılımı varmıydı ? tabikide yoktu abd dünyayı yönetmek istiyor ve niye afganistaa sonra ıraka saldırdı ? her yerde bi ülke kurmak istiyor  ve dünyanın merkezi türkiyeyi ele geçirmek istiyor biz herseyi engelliyoruz şuan mecburan dünyayı yönetmek için türkiye topraklarını ele geçirmek istiyor ve bizim bu kürt halkımız o kadar salakkı kusura bakmasınlar ama herşeye kanıyolar pkk nın arkasında abd var isterseniz kanıtta getirebilirim pkk da isde kürtleri savunmak için kuralan bi grup ya arkadaslar azcık ayık olun biizi uyutuyolar türkiyeye saldırıcaklar bakın belki inanmıcaksınız ama göreceksiniz ırandan sonra süriyeye saldırıcak sonra zaten türkiyenin etrafı sarılmıs olucak ve türkiye saldırma sebebi nolucak biliyomusunuz ? dicle ve fırat bütün dünyanın malıdır diyecek türkiyeye girecekler adım gibi eminim ıraka öyle girmedi ? demoraksi getiricez dedi ırakı vurdu savurdu zaten yunanıstan türkiyeye gıcık, ermanistan deseniz kapıları açmak istiyor göreceksiniz ermanistan abd ve yunanistan türkiyeye saldırıcaklar bizi böyle şeylerle uyutuyolar yok kürt açılımı yok şu yok bu göreceksiz siz inanmıyosunuz şimdi yazdıklarıma ama ben inanıyorumya bizde bunlara karşı dik durmamız lazım arkadaşlar bakın türkiyeye saldırıcaklar kürt halkını kullanıyolar  pkk eşittir abd, abd eşittir pkk irandan sonra suriye sonra biz arkadaşlar göreceksiniz ve biz türk ve müslüman oldugumuz için bizi sevmiyolar arkadaşlar batılı ülkeler bizi protesto ediyo bunu hiçmi görmüyorsunuz türkiye kurban bayramını kaldırsın diye arkadaşlar inanmıyosunuz ama bütün ülkeler bize düsman ve müslümanlara bakın ne kadar tuaf ırak, türkiye, dogu türkistan, afganistan ve filistin bakın müslüman ülkeler bunlar niye çine kimse saldıramıyor hadi geçtim fransaya niye kimse saldıramıyor susuyoruz ama göreceksiniz bir gün gözlerini açacaksınız abd liler karşınızda olucak ve bende bu olacaklarda karşı diyorumki gelin birlik beraberlik olalım hepimiz omuz omuza olalım, ayrılmıyalım laz çerkez boşnak sunni alevi hepimiz ilk bilinçli aklımıza sokalım hepimiz TÜRKÜZ sonra bu ülkede kürdüm diyenede saygım sonsz ama resmi yerlerde türklük bilinçli altında yaşasın arkadaşlar görüyorsunuz koşularda sporlarda abd bayrağı var ama adama soruyolar nerelisin diye ben abd nin dogusundanım abd dede böyle ayrım var ama  adamlar hiç bir zaman abd li değiliz demiyo hiç bir zamanda abd bayragını yanından eksit etmiyoruz bizde böyle olalım yoksa türkiyeye saldıracaklar tutturmuşlar bir kürdistan sevdası diye ya arkadaşlar ne kürdistan sevdası 10 sene önce varmıydı böyle bi sevda? bu ülkeyi bölmek için o ülkede bi grub kurmak en iyi çözümdür ve kürt halkımız bunu anlayamıyor arkadaslar azcık ayık olun çok vurdum duymazsınız vatan elden gidiyor inanmıyosunuz bu nediyo diyorsunuz ama bi 5 sene sonra büyük savaşlar başlayacak göreceksiniz amerika ne zaman ırakdan sonra saldırıcağı ülke ya biz yada sürüye çünkü etrafımızı kuşatacaklar niye yunanistaan saldırmıyor abd ? niye ermanistana saldırmıyor ya yemin ediyorum biz bu kadarmı kör olduk ya vatan elden gidiyor uyanın türk halkı uyanın ya size soruyorum arkadaşlar bu ülkede hangi kürde saygısızlık yapılmış ? devlet kürd adamıda var, benim babamın arkadası kürdde var. o zaman bu adamlar ne istiyor bilen varmı ? bu adamlar dünyanın merkezi türkiyeye saldırmak istiyor, dünyayı ele geçirmek için türkiyeye saldırmarları sart çünkü dünyanın tam ortası türkiye. her iki yana gidiliyor türkiyeden arkadaşlar.bizi uyutuyolar böyle şelerle ama göreceksiniz vatan elden gidiyor bakın bari şurdan anlayın arkadaşlar niye kürtleri kullanıyolar ? çünkü kürtler hiç bişe bilmiyolar, teknoloji yok , tv yok arkadaşlar niye lazları kullanmıyolar bari burdan anlayın arkadaşlar recepe sorsunlar bu soruyu bakalım cevap vericekmi recep az adam değil bu yazdıklarımın hepsini recep bilemicek kadar salakmı ? ama suyuyo işte kaçıcak o adam göreceksiniz bize saldırsınlar kaçıcak o recep abdye

bizi uyutuyolar işte böle bizde kanıyoruz ben kürdler türk olsun demiyorum ama türk bilinçli altında yaşasınlar türkiyede ne zaman ben kürdüm diyene bise yapılmıs belkide bu yazdıklarımı kürd halkı biliyor abd demistir pkk ya size kürdistanı vericez siz dediklerimiz yapın o zaman kürt halkına bi sorum var siz bu kürdistanı kurduktan sonra, abd sizi yaşatıcakmı ? her ülkede böle arkadaslar öbür ülkeler hep büyüyolar biz yerimizde sayıklıyoruz işte bu yüzden arkadaşlar nolur ayrım yapmıyalım hepimiz kardeşiz bakın yazdıklarımı azcık ciddite alın nolur bize saldırıcaklar ıraktan sonra hepapta biz varız inanmıyosunuz ama azcık beyin fırtınası yapın :S

hepimiz türküz hepimiz kardeşiz kürd kardeslerim , laz kardeslerim hepsi insan türkiyede istediklerini yapsınlar ama hiç bir zaman avrupada çıkıpta avrupada ben türk değilim demesin görüyorsunuz bizim ülkemize geliyoalr türüstler abd tşörleriyle işte budur özeniyorum valla arkadaşlar nolur arkadaşlar nolur
29 Eylül 2009, 18:37:37
Muhammet Pamuk
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2009, 18:37:37 »

bursalılar  bence diyarbakıra hiç gitmesin 
29 Eylül 2009, 18:46:44
TOLGA DİZDAROĞLU
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2009, 18:46:44 »

akılları varsa gitmezler zaten katliam çıkar

Ender gelişen osasuna atakları gibisin...
29 Eylül 2009, 22:57:19
mustafa çetinkaya
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2009, 22:57:19 »

orayı doldurup tekrar ders verir benim biLdiğim bursa taraftarı..!!

aksi haLde yaşanılcak olaylarda bir bursa taraftarı hayatını kaybetse bütün türkiye ayaklanır diyarbakırlı kalmaz..!!

BİRimiz kalana kadar..!
30 Eylül 2009, 00:12:08
Gökmen Demirel
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2009, 00:12:08 »

Bursa taraftarı orayı paket yapar 2.yarı 

Gönlümüz Serseridir Ama Hepsinden Şahane
30 Eylül 2009, 09:41:39
Muhammet Pamuk
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : 30 Eylül 2009, 09:41:39 »

arkadaşlar bursalıları diyarbakıra sokmazlar demedi demeyinn
30 Eylül 2009, 11:18:53
Önder Özakyol
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : 30 Eylül 2009, 11:18:53 »

duhan taştan kardeşim veya büyüğüm neyse yalnış bilgilendirmeyelim rektaşlarımızı nasıl on sene önce ayrım yoktu rahmetli turgut özal zamanında en büyük acıları yaşattı bu şeref yoksunu malukatlar bize peki hangi yıllara tekabul ediyor 1988 1989 seneleridir yani bu olayların en az 20senelikve geriye dönük mazisi vardır ve arkasındada ermeniler vardır

peki bursalıların diyarbakırlılara yaptığı doğrumudur ?

diyarbakır stadyumunda istiklal marşımızın anonsu aynen şu şekilde yapılmış (şimdi istiklal marşınız) diyarbakırlılar kendilerini bizden soyutluyorsa bizim için zaten hay hay ama başka bir etnik kimlik altında ve kimlikle yaşamak istiyorlarsa o vatan benim vatanim değildir onun için yol alacaklar benim ve her türküm diyenin vatanından
30 Eylül 2009, 11:43:10
Semih Öner
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

HODRİ MEYDAN

Site
« Yanıtla #9 : 30 Eylül 2009, 11:43:10 »

orayı doldurup tekrar ders verir benim biLdiğim bursa taraftarı..!!

aksi haLde yaşanılcak olaylarda bir bursa taraftarı hayatını kaybetse bütün türkiye ayaklanır diyarbakırlı kalmaz..!!
hangi rüyalarda yaşıyosun. bursa oraya giderse bırak bir bursa taraftarı hepsi tuş olurlar.hiç bişeyde olmaz en fazla olacak olan şey lig tatil olur. d.bakır yada bursa ligten çekilir 2-3 ay konuşulur..

+41
30 Eylül 2009, 15:19:40
M.KRAL
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 30 Eylül 2009, 15:19:40 »

Adama sorarlar hırsızın hiç mi suçu yok ?
YÜREĞİMDEN KOPAN TÜM ALKIŞLAR VE HELAL OLSUN'LAR BURSASPOR TARAFTARI içindir...
İstiklal Marşı'nda ayağa kalkmayan ve Şehitler Ölmez, VATAN bölünmez tezahüratlarını ıslıklayan Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ?
Düştükleri sezon Galatasaray maçında " Seni Severiz, Seni Sevenden Ötürü " pankartını yapan Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ? ( Apo, GS li olduğunu söylemiştir )
Bu sezon Fenerbahçe maçının devre arasında " Biji Serok Apo " tezahüratını giren Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ?
Fenerbahçe maçının bitiminde polise molotof atan Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ?

10.Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyleyen, O.... Leyla Zana ( Kürdistan toprakları TC askerinin kanlarıyla sulanacak lafı bu kahpeye aittir ) tezahüratını dakikalarca bağıran, Bu Vatan bölünmez bu böyle biline'yi insanın kulaklarını sağır edercesine giren Bursa taraftarına HELAL OLSUN diyorum...

Her ne kadar yıldızlarımız barışmasa da, isteyen istediğini söylesin ben bu davranışlarından dolayı Bursaspor taraftarının önünde eğiliyorum..

Ve az biraz düşünün, neden Mardinspor , Hakkari bu tezahüratlara maruz kalmazken, Diyarbakır kalıyor..

Sayın hakimim, Hırsızın hiç mi suçu yok !
30 Eylül 2009, 15:47:59
Duhan Taştan
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 30 Eylül 2009, 15:47:59 »

helal olsun bursaya o zama nediyelim
30 Eylül 2009, 23:45:57
mustafa çetinkaya
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : 30 Eylül 2009, 23:45:57 »

esas sen hangi rüyada yaşıyorsun ) bursa taraftarLarını sevmediğiniz için böyLe konuşmanız gerekmez..adamLarın adabı var geçmişi var yaptıkları ortada..diyarbakır kim  nedir taraftarı necidir ?

bursaLıLara birşey oLsa oradaki maçta bu tarafa nasıl gelicekler ? bursaya nasıl girecekler ? kocaeliye eskişehire ankaraya izmire antalyaya adanaya nasıl girecekler ??

bursa taraftarı kahrolsun pkk diye bağırıp ceza aLıyorsa diyarbakırspor kulubu buna itiraz ediyorsa
 diyarbakır taraftarı gelmeyin öldürürüz sizi diyorsa  öLdürün hadi bakaLım..

BİZDE BAĞIRIYORUZ KAHROLSUN PKK DİYE.. sonuna kadar bursanın arkasında olacak bu tribünLer..!! diyarbakır her depLasmanda yaşayacak bunları..

eğer böyLe birşey olursa SAVAŞ çıkar.!!

sadece bursa değiL tüm türkiye TEXAS'a döner..

BİRimiz kalana kadar..!
01 Ekim 2009, 00:38:15
Engin AKYILDIZ
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Nefret.Org

Site
« Yanıtla #13 : 01 Ekim 2009, 00:38:15 »

Adama sorarlar hırsızın hiç mi suçu yok ?
YÜREĞİMDEN KOPAN TÜM ALKIŞLAR VE HELAL OLSUN'LAR BURSASPOR TARAFTARI içindir...
İstiklal Marşı'nda ayağa kalkmayan ve Şehitler Ölmez, VATAN bölünmez tezahüratlarını ıslıklayan Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ?
Düştükleri sezon Galatasaray maçında " Seni Severiz, Seni Sevenden Ötürü " pankartını yapan Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ? ( Apo, GS li olduğunu söylemiştir )
Bu sezon Fenerbahçe maçının devre arasında " Biji Serok Apo " tezahüratını giren Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ?
Fenerbahçe maçının bitiminde polise molotof atan Diyarbakırspor taraftarı değil miydi ?

10.Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyleyen, O.... Leyla Zana ( Kürdistan toprakları TC askerinin kanlarıyla sulanacak lafı bu kahpeye aittir ) tezahüratını dakikalarca bağıran, Bu Vatan bölünmez bu böyle biline'yi insanın kulaklarını sağır edercesine giren Bursa taraftarına HELAL OLSUN diyorum...

Her ne kadar yıldızlarımız barışmasa da, isteyen istediğini söylesin ben bu davranışlarından dolayı Bursaspor taraftarının önünde eğiliyorum..

Ve az biraz düşünün, neden Mardinspor , Hakkari bu tezahüratlara maruz kalmazken, Diyarbakır kalıyor..

Sayın hakimim, Hırsızın hiç mi suçu yok !

Aynen katılıyorum..

Belki Birgün Özlersin...
03 Ekim 2009, 18:38:13
yu$uf-41-07-26
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 03 Ekim 2009, 18:38:13 »

İKİNCİ YARIDAKİ MAÇTA BÜTÜN YÜREĞMLE BURSASPOR TARAFTARININ YANINDA OLURUM..Bİ KAÇ KİŞİ DEMİŞ Kİ BURSALILARDAN ÖLÜ ÇIKAR YA DİYARBAKIRLILARDAN KAÇ ÖLÜ ?
06 Ekim 2009, 17:38:06
Salih Ayyar
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #15 : 06 Ekim 2009, 17:38:06 »

Çekilmeyen ??
07 Ekim 2009, 18:20:00
Cihat Dar
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

denizci

« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2009, 18:20:00 »

diyar baskanı açıklama yapmıs diyarbakır kürtlerin takımıdır die bu nedir peki böyle bişe olabilirmi az bile yapmış bursa

BİZE DÜNÜMÜZÜ GETİRİN , SİZE YARINLARIMIZI VERELİM
08 Ekim 2009, 08:39:33
EnGin ArıCan.
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : 08 Ekim 2009, 08:39:33 »

ÇekiLmeyen ßursaLı (O) OLsun.)

ALAYINIZADA,KRALINIZADA HODRİ MEYDAN..!
08 Ekim 2009, 20:37:56
sertaç demiroren
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

Biz mi? HodriMeydan ;)

« Yanıtla #18 : 08 Ekim 2009, 20:37:56 »

cekiLirseniz cekiLin Lan. Diyarbakırspor-Fb macında yasanan oLayLar beLLi. FutboLLa aLakası oLmayan oLayLat oLdu. Smdi Bursada böLücü dedikLeri Zaman cekiLicez ayaqaa yapıonuz. ÇekiLin boLummmm.

İzmitLiyiz Biz adamıı
10 Ekim 2009, 18:57:21
Alper Küçük
Hodri Meydan

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : 10 Ekim 2009, 18:57:21 »

Bu vatan bölünmez bu böyle biline.....

Tüm kalbimle bursalı taraftarlarlayım.......

Zalimin zulmü varsa , mazlumun Allahı var...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: