beyler kimsede suç aramıyorum aksine memnunum böyle bir oluşum başlatmaya çalıştığınıza ama biyerde sorun var demekki ben deu da okuyorum yazın okul acılmadan onceki butun maclara gittim ama siz sadece unıversıtelıler mı gıdıyorsunuz maçlara ? (bilmediğimden soruyorum) ayrıca deplasman otobusunude ayarlamak lazım unıversıtelıler aynı otobuste olsun Özgür abiyle bu konu konuşulabilir..pankart olayına gelince benim boş zamanım çok istek yapın yazalım burdan altınada imza atalım hodrimeydan üniversite şekli..ama dediğim gibi demekki biyerlerde yanlış var şimdi hepinizle sima olarak biyerlerden tanışıyoruzdur ama samimiyet kurma konusunda yanlış var diye düşünüyorum.Siz kendi aranızda muhabbet gelişmiştir telefonlaşarak gidebilirsiniz maça ama diğer unıvli olupta maça gidenler yanınızda yabancılık cekebılır bunu halletmek lazım benim düşüncem kolay gelsin şimdiden...
ainen arkadasa katılıorm tüm üniversiteli kardeşlerle birlikte her mactan önce bi saat bildirilsin bi yerde bulusup toplu halde gidelim maclara en ezından kimse haberim yoktu falan filan die bahane uydurmaz