Bugün gerçek KOCAELİSPORLULAR olarak forma giyen arkadaşların ismine,yaşına bakmadan sadece KOCAELİSPORUMUZU desteklemeye boluya gelen tüm taraftarlarımıza teşekür ediyorum...
Son zamanlarda HODRİ MEYDANI eleştiren bazı mualifleri bu deplasman sonucu gördük...Onların sadece mualif olduğunu ve Hiçbir zaman KOCAELİSPORLU olamıyacaklarını gördük...
Gerçek taraftar ve gerçek KOCAELİSPORLULAR bugün takımınıjn yanındaydı...(Gerçekten mazereti olan arkadaşları ayırıyorum...eğer fırsatları olsa eminim onlarda gelirdi)...Ayrıca oruçlu oruçlu takımını yalnız bırakmamak için onca yolu çeken taraftarlarımızda vardı.Onlara ayrı bir parantez açmak gerekir....
Bu yolculuk ensasında dışarda taraftar bırakmayan özgür abi ve diğer abilerimizede teşekkür ederiz...en son onlar içeri girdi...
Bugün çok güzel bir yolculukla takımımızı destekleyip döndük...Aşağıdaki linkte birkaç görüntüğ var sizlerle bunlarıda paylaşmak istedim;
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=133050684881&view=user#/group.php?gid=133050684881