hodrimeydan1989
Admin
|
 |
« : 14 Ağustos 2009, 19:52:42 » |
|
BASIN AÇIKLAMASI
Dün bazı gazetelerde bir dönem Kocaelispor�da başkanvekilliği yapan, daha sonra da başkanlığa aday olup kongrede kaybeden Sayın Sinan Sipahi�nin isim ve grup belirtmeden bizleri hedef alan talihsiz açıklamaları olmuştur.
Israrla kongre önceleri bu tür polemiklere girmek istemememize rağmen nedendir bilinmez hep kavga ortamına çekilmek isteniyoruz.
Bizler KOCAELİSPOR MENFAATLERİ İÇİN gerektiği zaman, gereken şey neyse onun en iyisini yaparız.
Kavga etmesini de, efendi olmasını da, susmasını da, bağırmasını da çok iyi biliriz.
Yeter ki Kocaelispor bir adım ileriye gidebilsin.
Son yıllarda ortaya çıkan tabloya bakıldığında bu kulübün, tribünlerdeki taraftarlarından başka dostu olmadığı artık net olarak anlaşılmıştır.
Ne reyting uğruna, ne de kişisel çıkarları ve egoları uğruna Kocaelispor�u paçavraya çeviren köşe yazarları ve TV yorumcuları, Ne de ceplerinde kuruş olmadığı halde başkanlığa soyunan, ne de kaybettiği kongre öncesi kapımızdan ayrılmayan ama bugün bizi suçlayan başkan adayları Kocaelispor�un dostu değildir.
Sayın Sipahi açıklamasında elma ile armutu ayıracağım demiş. Anladığımız kadarıyla burada elma taraftar, armutta kongre üyeleri oluyor. Bu derece akıldan yoksun bir benzetmeye verecek cevap bile bulamıyoruz.
Öncelikle, Sayın Sipahi�nin kaybettiği kongre öncesi Kocaelispor Kulübü�ne vermeyi taahhüt ettiği 500.000 TL�yi vermesini, daha sonra manav dükkanlarına has bu benzetmeleri kullanmasını öneriyoruz.
Kaybettiği kongre öncesinde elma ile armudun yan yana olmasından rahatsızlık duymayan Sayın Sipahi, bugün bu açıklamaları yaparak komik duruma düşmektedir.
Her kongreye �kimse yoksa ben varım� nidaları ile gelen, ancak bu kadar sene içinde Kocaelispor�a delikli bir kuruş faydası olmayan, hayali projelerden bahseden, sadece kongre zamanı ortaya çıkan adaylara destek vermedik. Vermeyeceğiz de�
Bizler, bugüne kadar dik durduk.
Parayla pulla işimizin olmadığını Sayın Sinan Sipahi en iyi bilen insandır.
Bizim kişilerin sıfatlarıyla veya paraları pulları ile bir derdimiz yok.
Bizim derdimiz KOCAELİSPOR.
Kocaelispor�u bir adım ileriye taşıyacağına inandığımız herkesi sırtımızda taşırız.
Ama sırf reklam için, alacaklarını tahsil etmek için Kocaelispor�un adını kullanacak olan herkese de dur demesini iyi biliriz. Biliriz, çünkü bu kentte Kocaelispor�u, taraftarından başka düşünen tek bir adam olduğuna inanmıyoruz. Buna; bu kenti yöneten seçilmiş ve atanmışlar, gazeteler, sivil toplum örgütleri, eski efsane(!) başkanlar, yöneticiler de dahildir.
Son olarak� Kimse kişisel kavgalarına bizleri ve Kocaelispor�u alet etmeye kalkmasın.
Mevcut başkan bırakacağına göre ve şu anki yönetim, ciddi adayları kongre öncesi göreve çağırdığına göre alın size tarihi fırsat� Geçin kulübün başına yapın transferleri, ödeyin federasyon borçlarını, takımı yeni transferleri ile lige sokun. Sizleri ayakta alkışlayalım, bunu beceremeyenleri de protesto edelim.
Mevcut yönetim transferi yapsın, Büyükşehir Belediyesi de federasyona borçları ödesin, sonra biz gelelim mantığınız varsa hiç gelmeyin.
Çünkü o zaman sizlere gerek yok, BİZ VARIZ.
GEÇMİŞTE DE VARDIK, BUGÜN DE VARIZ, YARIN DA VAR OLACAĞIZ�.
HODRİ MEYDAN TARAFTARLAR DERNEĞİ
|